Fotóalbumok

Munkánk során a történelmi Székelyföld aprólékos bemutatása mellett kitérünk a tájegység hírességeinek, nagyjainak ábrázolására is. Ezért fotóalbumaink két fő kategória mentén haladnak.

Albumaink anyagát folyamatosan visszük fel honlapunkra. Ezeket a Fotóalbumok menüpont legördülő almenüin keresztül tekintheti meg.

Az alábbi letölthető prospektuson feltüntettük eddigi kiadványainkat. Az utóbbi pár év albumai még kaphatóak – tőlünk vásárolva sokkal kedvezményesebb áron, mint könyvesboltokban. Régebbi köteteinket – igény esetén – igyekszünk a piacról beszerezni.

Rendelhető albumaink – A legkedvezőbb árak, közvetlenül a kiadótól

Az alábbiakban a piacinál jóval kedvezőbb áron szerezheti be kiadványainkat. Mivel közvetlenül tőlünk, a könyvkiadó szerzőpárostól rendel, a könyvkereskedőket megkerülve juttatjuk el vevőinknek albumainkat, megspórolva Önnek a kereskedők szemtelenül magas árrését.

Kiadványainkról részletesebb információt talál a “Fotóalbumok” menüpont alatt. Egy részüket elérhetővé tettük lapozható formában is.

Áraink már tartalmazzák az 5%-os ÁFÁ-t. A postaköltségről a rendelés során tájékozódhat. 30 000 forintos rendelés felett a postaköltséget átvállaljuk. Az árak rejtett költségeket nem tartalmaznak. A fizetés egyelőre utánvéttel történik. Folyamatban van a PayPal rendszerén keresztül történő fizetés kialakítása.

Megrendeléskor jelezze, ha gyorsan szeretné megkapni a csomagot (pár napon belül). Ezt a rendelés során megjelenő Megjegyzés rovatban teheti meg.
A csomagolást és postázást (is) a szerzőpáros intézi, akik nagyon sokszor tartózkodnak gyűjtőúton Erdélyben. Ha jelzi sürgősségi postázási igényét, igyekszünk intézkedni.
Felárat ezért nem számolunk fel, ugyanakkor csak akkor kérje ezt, ha valóban szüksége van rá! Normál szállítás esetén előfordulhat, hogy több hét múlva érkezik meg a csomag. Türelmét kérjük, megértését köszönjük.

Megrendelésének feldolgozása biztonságos SSL kapcsolaton keresztül történik. Adataival nem élünk vissza, azokat mások számára nem adjuk át.

A rendelés során bármikor visszatérhet az előző lépéshez, rendelését a “Rendelés leadása” gombra kattintva véglegesíti.

A megrendelésről emailben értesítőt kap, mely tartalmazza adatait (nézze át ismét, hogy jól adta meg őket), valamint a megrendelt tételeket.

Jelenleg csak Magyarország területén belül tudunk szállítani. Határon túli rendelési igényét a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt jelezheti számunkra. Minden kérdésre, kérésre válaszolunk.